0 0 Ft‎

ÁRUK CSERÉJE, VISSZAVÉTELE

A véletlenül, tévedésből vagy hibásan leadott megrendelések a kiszállítás megkezdése előtt, ügyfélszolgálatunkon keresztül minden következmény nélkül lemondhatóak.

100 %-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre, csak annyit kell tenned, hogy visszajuttatod címünkre a használatlan terméket (ne vágd ki a címkét, cédulát) és jelzed felénk a vásárlástól való elállási szándékod.

Termékcsere esetén 1.190 Ft-os szállítási díjat számolunk fel, amit utánvéttel személyesen a futárnak vagy előreutalással tudsz rendezni. Ha az előreutalást választod, az utalás megjegyzés rovatában mindenképpen tüntesd fel a számla sorszámát!

A megrendelés során a vevő élhet a 45/2014. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Kérjük, hangsúlyozottan vegye figyelembe a következőket:

  • A vevő a szerződéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat ill. kérheti a termék cseréjét. Az erre vonatkozó igényét e-mailben, postai úton vagy faxon jelezheti.
  • Az elállási jog ill. csere gyakorlásával az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vevőt terhelik.
  • Elállás ill. csere esetén a vevő részéről mindig szükséges a vásárlás tényének az igazolása. Ezért, a visszaküldött termékek mellé, minden esetben melléklendő a vásárlásról kiállított számla eredeti példánya. (Javasoljuk egy másolat megtartását!)
  • A visszaküldött áru sértetlenségét a Bosis.hu munkatársa személyesen ellenőrzi és az ellenértékét legkésőbb az áru megérkezését követő 30 munkanapon belül átutalja a Vásárló általa megadott bankszámlára. (A cserék feldolgozási ideje megegyezik a hagyományos rendelések feldolgozási idejével.)
  • Fontos! Ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen, eredeti állapotában visszajuttatni áruházunkba, akkor a Bosis.hu nem vállalja a termék visszavásárlását. Ebben az esetben az árut a Vásárló költségére a Bosis.hu visszajuttatja.
  • A Bosis.hu követelheti a vevőtől az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Termék cseréje vagy elállás esetén a termékhez visszáru-levél csatolandó. Abban az esetben, ha nincs lehetősége nyomtatni úgy természetesen kézzel írott formában is elfogadjuk, de szükségünk van arra az információra, hogy pontosan mit szeretne a visszaküldött termékkel (méret csere, más termékre csere vagy esetleg pénzvisszafizetés). Csere esetén mindenképp jelölje meg a csereterméket. A számlázással, adminisztrációval kapcsolatos adatok kitöltésében a számla nyújt segítséget.

BOSIS visszáru levél PDF

BOSIS megrendelő csere lap PDF