0 0 Ft‎

Gyakran Ismételt Kérdések

Hol tudom személyesen megvásárolni a terméket?
Pont itt :), hiszen a Bosis.hu egy webshop, csak online rendeléseket tudunk fogadni, és ezeket futárszolgálaton keresztül eljuttatni hozzád. Havi egyszeri alkalommal (vásárnaptárban megtalálod az alkalmakat) lehetőséged nyílik a WAMP design vásáron személyesen találkozni a Bosis ruhadarabokkal. Itt tudsz nézelődni, próbálni, kérdezni, tapintani. A vásárban nem minden általunk készített termék érhető el, ezért a látogatásod előtt érdemes érdeklődnöd a 06702274581-es telefonszámon, illetve az info@bosis.hu-n.

Átvehetem-e személyesen a WAMP-on az online megrendelt termékemet?
Igen, vsizont ezt az adott WAMP-os vasárnap előtt legalább egy héttel jelezned kell. Az őszi-téli Millenárisban tartott WAMP vásárokra a belépő 500 forint, ezt a megrendelésed levásárlására nem tudod felhasználni! Azonban az utolsó fél órában ingyenes a belépés (17:30-18:00-ig).

Mennyibe kerül a kiszállítás?
A bosis.hu oldalon leadott bankkártyás és paypalos fieztéseknél a házhozszállítás 9.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes. Amennyiben 9.000 Ft-ot meghalad a rendelésed értéke, és a bankkártyás vagy a paypalos fizetést választod, akkor szállításod ingyenes! Ha a utánvéttel szeretnéd rendezni, az 1.190 Ft-os szállítási költség lesz érvényes minden esetben a rendelésedre!

Mennyi ideig fogok várni amíg megérkezik a rendelt termék?
A megrendelések 99%-a 72 órán belül küldésre kész állapotba kerül, így az átlagos szállítási idő 3-5 munkanapot jelent. Ha ennél több időt venne igénybe, mindenképpen felvesszük veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségek valamelyikén.

Mi a teendőm, ha a csomag szállítás közben megsérül?
Ha a futár még ott van kérjük, jelezd igényed a kárfelmérő lapra. Ha már elment és sérülést tapasztalsz, akkor kérünk, hogy mihamarabb egy jelezd ezt egy emailben a bosiskft@gmail.com címre rövid leírással és csatolt fénykép(ekk)el a sérült termékről.

Törölhetem-e a megrendelésemet?
Ha rossz terméket rendeltél vagy bármi egyéb okból töröltetni szeretnéd a megrendelésed, kérjük jelezd ezt a 06702274581-es telefonszámon illetve a bosiskft@gmail.com email címre megadva a megrendelés számát.

Van-e lehetőség szállítási cím cserére?
Ha másik szállítási címre szeretnéd küldeni a megrendelésed, kérjük, jelezd ezt a 06702274581-es telefonszámon illetve a bosiskft@gmail.com emialre, megadva a megrendelés számát és az új címet. A csere bizonyos esetekben egy munkanapos késést okozhat.